Nytt steg i Operasjon Ducville: Legge til en noe lekk og passe dodgy brakke som skal omformes til Herskapelig Fjørkreresisdens/ ekstra vinterbolig/ evt plass -til -høner -også -hus.

Først: rydde bort trær og kvist vi har hogget ned. Korrigering; som far har røsket opp med gravemaskin. (ser bra ut? Nope. Lettere å få hjelp om han får holde på med røskingen ? Yes. Og mindre stammer å slepe rundt på for meg:)



 Bakenden og siden av gjerdet begyunner bli ryddig. Har lesset jord og stein på revesikringen ned på bakken, vi er klare for å hente brakken som skal gi oss 12-13 kvadratmeter mer tumleplass/vinterbolig på utsiden av gjerdet.



 Litt mer røsking måtte visst til.....



Planen er å sette brakken på baksiden av gjerdet, slik at den ikke blir skjemmende fra tunet, og ikke tar plass inni gjerdet. Lage luke og trapp inn.


Måtte røske opp den gamle lilla syrinen underveis, men far plantet den ned igjen på utsiden av gjerdet, nice:)

Etter endel skromling med å skru av morkne gamle hjul på røten brakke nr 2 for å flytte de over til røten gammel brakke nr 1,  er fase forflytning i gang!

I beste fall ikke kjørbart, jord, stein, sump...tanken er der det ikke er vei lager man vei....tar bilder mens man krysser fingrene for at svineriet kke skal velte...

 Noen gravemaskingrep måtte til som antiveltetiltak ned skråningen.

Neste steg er å kjøre så fort det bare lar seg gjøre for ikke å sette seg fast i gjørme.


Ready set! :) Da er det bare å sette i gang med det man i beste fall kan kalle vedlikehold og modifisering:)

Rensing, vasking, kle om vegg, legge nytt tak for eksempel?
Den er 6 meter lang og 2,5 meter brei, optimal fjørkrebolig!